Auto laten wassen
Tip

Auto poetsen Apeldoorn met een prachtig resultaat!

Ik heb een nieuwe auto gekocht en daar ben ik natuurlijk heel erg zuinig mee. Ik laat daarom mijn auto poetsen Apeldoorn bij Winston’s Car Cleaning Service. Hier gaan ze heel voorzichtig met mijn auto om en ik rijd altijd weer met een tevreden gevoel én een schone auto weg.

Winston's

Schoner dan schoon

Bij Winston’s gaan ze altijd erg grondig te werk en je kunt kiezen uit verschillende carwash services. Zo kun je een basis wasbeurt krijgen voor slechts 7,50 euro. De auto wordt dan helemaal zandvrij gemaakt en daarna wordt alles netjes geborsteld, afgespoten, gewaxt en gedroogd. Zelf laat ik mijn nieuwe bak met de hand wassen, omdat ik er enorm voorzichtig mee ben. De medewerkers van Winston’s zijn erg kundig en professioneel in het poetsen van auto’s, dus na zo’n handmatige wasbeurt ziet mijn auto er weer uit om door een ringetje te halen! Af en toe laat ik de auto ook extra wassen met alkalische zeep, want daar worden auto’s extra schoon en glanzend van.

was straat

Interieur laten reinigen

Naast het reinigen van de buitenkant, heb ik ook weleens het interieur van mijn auto laten schoonmaken. Soms mors ik (of een van mijn passagiers) namelijk wat eten of drinken en dat moet dan natuurlijk wel aangepakt worden! Gelukkig is Winston’s ook echt goed in het verwijderen van vlekken en ander viezigheid uit de stoffen stoelbekleding en ziet en ruikt alles er na een flinke poetsbeurt weer fris uit. Je kunt dus wel stellen dat ik enorm tevreden ben met de carwash service! Wil jij ook graag een schone auto, maar heb je geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Laat je auto poetsen Apeldoorn dan aan Winston’s over. Maak dus snel een vrijblijvende afspraak en geniet van een auto die helemaal spic en span is!