Logo-30PT
Sporten

De beste EMS training in Arnhem vind je bij 30PT

Wil erg graag gaan sporten met behulp van een personal trainer maar heb je het simpelweg te druk door een drukke agenda? Dan ben je voor EMS training Arnhem bij 30PT absoluut aan het juiste adres. Door middel van een EMS training zul je binnen 20 minuten net zo effectief training als normale binnen uur. 

Trainen binnen jouw drukke schema 

Kom je niet aan trainen toe door familie, je hobby’s of door je werk? Dan is een EMS training Arnhem absoluut wat voor jouw. Je zult 20 minuten zeer intensief trainen zodat deze training net zo effectief is als een normale training van een uur. Wanneer je een week geen trainingen hebt staan zal er bij 30PT een stok achter de deur worden gezet zodat zij ervoor zorgen dat je alsnog komt trainen. Resultaat behaal je namelijk door iedere week te trainen. Jouw sportkleding en andere toebehoren zal al in de fitnessruimte aanwezig zijn, waardoor je niet eerst langs huis toe hoeft om ze op te halen. Daarom zal je binnen 30 minuten weer buiten staan om verder te gaan met jouw drukke agenda. 

ems-training

Een kennismakingsgesprek met een van de personal trainers van 30PT

Voordat de trainingen beginnen is het belangrijk om jouw persoonlijke doelen en voedingspatroon in kaart te brengen. Daarom zal er vooraf een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelen voedingspatroon. De juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *