100pt
Sporten

De beste personal coach Arnhem vind je bij 100% PT

Sport je al voor een langere tijd zelfstandig of heb je geheel geen ervaring op het gebied van fitness en wil je graag echte resultaten boeken? Dan is een personal coach Arnhem de oplossing voor jou. Door middel van het sporten onder begeleiding van een personal trainer zul je de resultaten behalen die jij wenst. 

Hulp bij blessures en andere gezondheidsproblemen 

Wanneer je op zoek gaat naar personal coach Arnhem zul je veel zoekresultaten krijgen van veel verschillende personal trainers in omgeving van Arnhem. 100% PT biedt naast de personal training die zij abdijen ook hulp bij blessures en andere gezondheidsproblemen. De personal trainer is namelijk breder georiënteerd omdat hij student is aan de school of applied functional medicine. Hierdoor kan hij de cliënten breder en op een dieper niveau van hulp zijn.

personal-coach

Waarom is voeding zo belangrijk? 

Naast het sporten onder begeleiding van een echte professional zal je ook een ander voedingspatroon moeten creëren om de gewenste resultaten te behalen. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentiële belang voor een gezondere levensstijl. Bij 100% PT wordt er een voedingsschema op maat gemaakt waardoor de cliënt niet vast zult zitten aan één honger dieet. Tijdens een kennismakingsgesprek zal je meer vertellen over jouw voedingspatroon en de gewenste fitness resultaten die jij met behulp van een personal coach Arnhem wilt bereiken. Aan de hand van dit gesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen zodat jij op een verantwoordelijke en lekkere manier zult werken aan jouw gewenste fitness resultaten.