FitforLife
Sporten

De beste sportschool in Deventer!

Fit For Life Sports is wat mij betreft echt de beste sportschool in Deventer. Je kunt hier namelijk hele leuke lessen volgen en de sfeer is heel gezellig. Hierdoor ben ik sporten echt leuk gaan vinden en ik voel me hier heel erg thuis. Als bijkomend voordeel ben ik ook flink wat afgevallen en voel ik me fitter dan ooit!

Leuke sportprogramma’s

sportschool in Deventer

Het goede aanbod qua sportprogramma’s is een van de redenen waarom Fit For Life Sports mijn favoriete sportschool geworden is. Je kunt hier namelijk crossboxing, W&S (WOD & Strength), HIIT & FIT (Hoge intensiteit interval training) en FIT & Slank (afvalprogramma) doen, dus er is voor ieder wat wils. Zelf doe ik de FIT & Slank en hier zit ook professionele begeleiding voor de juiste voeding bij. Ik ben erg tevreden over het resultaat tot nu toe, want ik ben al ruim vijf kilo afgevallen! De sportlessen zijn erg leuk en motiverend om te volgen en na elke les ben ik heel trots op mezelf dat ik het maar weer mooi gedaan heb.

Fijne sfeer

sportschool in Deventer

Naast de leuke lessen vind ik dat er bij Fit For Life Sports ook een hele fijne sfeer rondhangt. Iedereen groet altijd elkaar en het voelt soms als een grote familie. Toen ik hier net nieuw was en nog helemaal niemand kende, werd ik heel warm welkom geheten door zowel de medewerkers als de overige leden van de sportschool. Dit gaf me meteen het gevoel dat ik er helemaal bij hoorde. Nu ik iedereen wat beter heb leren kennen, is het iedere keer supergezellig als ik kom sporten. Ben jij ook nog op zoek naar een fijne sportschool in Deventer? Dan is Fit For Life Sports misschien ook iets voor jou. Vraag dus snel een gratis proefles aan om te kijken of deze sportschool bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *