Geen categorie

De handigste gadgets voor op reis

Ga je op een strandvakantie? Lekker uitrusten van al die commotie van het afgelopen half jaar. Misschien vind je het dan toch fijn om iets van vermaak mee te nemen. In deze blog delen we een aantal leuke of handige producten die goed van pas kunnen komen tijdens je strandvakantie.

Tablet

Ben jij al in het bezit van een tablet? Deze kleine computer neem je natuurlijk zo mee op reis zonder dat je er last van hebt. Het fijne eraan is dat het scherm groter is dan een mobiele telefoon en weer kleiner en gemakkelijk als een laptop. Ideaal om mee te nemen op vakantie dus! Een tablet is multifunctioneel zo kun jij je favoriete serie kijken terwijl je van het zonnetje aan het genieten bent of download een paar boeken! Zo hoef je niet al die zware boeken mee te slepen en dat scheelt weer een paar extra’s kilo’s in je koffer. 

 

Een reis waslijn 

Nog zo’n handige gadget om ruimte in je koffer te besparen is een reis waslijn. Was je kleren op vakantie en hang het hieraan op om te drogen. Zo hoef je dus minder kleding mee te nemen en tevens scheelt het weer met het wassen thuis. Vooral als je naar de camping gaat is dit een musthave! Span de lijn tussen twee objecten in en klaar is kees!

 

Pocket blanket 

Ja echt waar een deken die je zo klein op kunt vouwen zodat het in je zak past. Het bestaat! Mocht je eerst een stadje willen bezoeken en daarna lekker neerploffen bij een waanzinnig meer, dan ben je in ieder geval verzekerd van een lekker zitplekje. 

 

Opvouwbare handbagage tas 

Neem jij nou meer spullen mee op de heenweg dan op de terugweg? Dan moet je natuurlijk een extra handtas mee, maar op de terugweg is deze leeg en loop je er alleen maar mee te slepen. Kies daarom voor een grote opvouwbare handtas die ook zo je koffer in gaat! 

 

Onderwater camera

Wanneer je op zomervakantie gaat dan heb je natuurlijk te maken met water. Misschien ga jij wel naar een bestemming waar ze een prachtige onderwaterwereld hebben. Leg het vast op een onderwatercamera zodat je mooie herinneringen hebt voor altijd! 

 

Waterdichte case 

Voor degene die van watersport houden opgelet! Als jij belangrijke spullen mee op het water wilt nemen zoals je rijbewijs, mobiele telefoon en wat briefgeld dan is deze waterdichte case echt iets voor jou! Hier stop je al je kostbare spullen in en mocht het ter water raken blijft het droog en ook nog eens drijven. Zo kun jij je spulletjes niet kwijtraken.