De personal training Rotterdam

Logo-PT-Room

Heb jij moeite om een goede personal training Rotterdam te vinden. Dan is PT ROOM iets voor jou. De PT ROOM onderscheid zich van andere personal trainers in Rotterdam. Ze vinden het contact tussen trainer en coach heel belangrijk en willen daarom ook dat je minimaal een keer per week een personal training sessie boekt. Een fijne omgeving draagt bij aan de motivatie, daarom vind je ook geen massale oppervlaktes met hordes mensen en apparatuur. Juist alleen informele ruimtes waarbij de persoonlijke aandacht centraal staat. Zo heb je een echte 1 op 1 sessie met je personal trainer en niet dat er mensen lopen en afgeleid wordt. 

Small Group Trainingen

PT Room biedt wekelijks zes Small Group Trainingen. Bij deze trainingen krijg je iets minder aandacht dan bij een 1 op 1 sessie maar is wel effectief. Tijdens deze trainingen worden er aan de vijf basisvaardigheden gewerkt. Je hebt dan niet alleen een basisvaardigheid waar je aan werkt per sessie maar tegelijk vijf. De vijf basisvaardigheden waar er aan gewerkt worden zijn: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Deze Small Group Trainingen zorgen voor het verbeteren van je algemene fitheid. 

PT-ROOM

Gemakkelijk aanmelden

Als je eenmaal zover bent en je wilt je graag voor inschrijven heb je vast de vraag ‘hoe meld ik me nu aan’. Het aanmelden is heel gemakkelijk zo hebben ze een eigen website waar je jezelf aan kan melden. Als je op de website bent klik je rechtsboven op ‘contact’ en dan scroll je een beetje naar beneden en dan zie je een contactformulier en die kan je heel gemakkelijk invullen en opsturen.