Lifestyle

Durex condooms zijn ontworpen om seks nog leuker te maken

Durex condooms zijn ontworpen om seks leuker en plezieriger te maken. Ze zijn ontworpen om dunner en gevoeliger te zijn dan andere condooms. Durex condooms zijn ook ontworpen om gemakkelijk aan te trekken en een goede pasvorm te bieden. Deze condooms zijn gemaakt van natuurlijke latex, een hernieuwbare grondstof.

Waarom zou ik Durex condooms kiezen boven een ander merk?

Durex condooms zijn gemaakt van natuurlijke latex. Ze zijn ook ontworpen om dun en gevoeliger te zijn dan andere merken. Durex condooms zijn er ook in veel verschillende varianten voor allerlei seksuele activiteiten. Durex-condooms zijn dunner en gevoeliger: Durex-condooms zijn ontworpen om dunner te zijn dan andere merken, zodat je tijdens het vrijen meer kunt voelen. Ze zijn ook ontworpen om gevoeliger te zijn, zodat je elke aanraking en sensatie tijdens het vrijen kunt voelen.

Wat is de beste manier om een condoom om te doen?

De eerste stap bij het omdoen van een condoom is ervoor te zorgen dat het condoom de juiste maatheeft. Condooms zijn er in veel verschillende maten, dus het is belangrijk dat je er een kiest die goed past. Je moet ook controleren of de houtbaarheid van het condoom niet is verlopen. Als je een condoom met glijmiddel gebruikt, breng dan wat glijmiddel aan op de buitenkant van het condoom voordat je het om je penis doet. Een goede manier om een condoom om te doen, is door in de punt van het condoom te knijpen en het naar beneden af te rollen.

Hoe weet je of je condoom te klein of te groot is?

Als het condoom te klein is, zal het moeilijk zijn om het om te doen en zal het waarschijnlijk scheuren. Als het condoom te groot is, glijdt het eraf tijdens de seks. Een manier waarop je kunt zien of je condoom te klein of te groot is, is door de punt van het condoom tussen je duim en wijsvinger te houden. De punt van een condoom met de juiste maat moet ongeveer 2/3 zo breed zijn als je duim.

Wat zijn de verschillende soorten condooms die Durex verkoopt?

Durex condooms zijn er in veel verschillende soorten. Dit zijn de verschillende soorten condooms die Durex verkoopt: Durex Real Feel: Dit type condoom is ontworpen om meer als echte huid aan te voelen dan andere condooms. Ze zijn dunner dan andere condooms en hebben een glijmiddel dat seks leuker maakt. Durex Real Feel-condooms hebben ook een reservoirtip, waarin het sperma na de seks wordt vastgehouden om zwangerschap te helpen voorkomen en het risico op overdracht van hiv te voorkomen. Durex Avanti Bare: Dit type condoom is ontworpen voor mensen die zich tijdens de seks dichterbij willen voelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *