Menthol
Tip

E-liquid voor een voordelige prijs

Een e-sigaret is gemaakt voor het alternatief voor analoog roken. Hij bestaat uit een batterij, een tankje met daarin een coil. De coil is het deeltje wat de vloeistof omzet in damp. De vloeistof die er gebruikt wordt bij het roken van een e-sigaret wordt een een e-liquid genoemt. E-liquids kunnen nicotine bevatten, maar dit hoeft niet. Verder zit er een stofje dat PG oftewel Propylene Glycol heet. Daarnaast zit er ook VG (Vegetable Glycerin). Tot slot zit er een smaakstof in die je kan kiezen en water. Dit water zorgt voor de rook die je ziet bij het roken.

Cactus

De stoffen in een e-liquid

In een e-liquid zitten zoals eerder gezegd VG en PG, maar wat zijn deze stoffen eigenlijk. PG is een stof die zorgt voor het tintelende effect in de keel. Dit kan dus een vervanger zijn voor Nicotine met een stuk minder gevolgen voor je longen en je gezondheid. VG zorgt voor de hoeveelheid damp die je creëert. VG is echter een stuk zachter voor je keel, dus het is maar niet wat je fijn vindt in een sigaret. Het water zorgt voor de damp zelf en het mengt alle stoffen door elkaar.

Double trip

Het bestellen van een e-sigaret

Bij Smokesmarter kan je eenvoudig bestellen. Op de website kan je alle mogelijkheden bekijken. Ze hebben alleen aan e-liquids al meer dan 500 keuzes. Als je voor het eerst een e-sigaret besteld hebben ze speciaal voor jou een starterset samengesteld met een e-sigaret een aantal e-liquids. Als je voor 11 uur bestelt heb je jouw e-sigaret al de volgende dag in huis zonder verzendkosten. Op je bestelling krijg je 6 maanden garantie. Dit doen ze om te verzekeren dat je kwaliteit krijgt en er lang mee kan doen.