Kinderbed
Wonen

Een bed om ouder mee te worden

Wanneer je kinderen ouder worden komt er een spannend moment waarop zij in een groot bed gaan slapen. Geen vertrouwde spijlen meer kan het idee geven dat hij of zij zomaar uit bed kan vallen. Een kinderbed van Perfecthomeshop is uitgevoerd met zijpanelen, dit ter bescherming dat je kind uit bed valt. Is je kind na een tijd gewend om in zijn nieuwe bed te slapen dan is het ook mogelijk om de zijpanelen weer te demonteren. Je kunt het bed dus ook gebruiken wanneer je kind ouder wordt, het is een echt meegroeibed.

Kinderbed

Massief hout en afgeronde hoeken

Een kinderbed moet een aantal kenmerken bezitten die de veiligheid van kinderen garandeert. Zo zijn al onze kinderbed stevig uitgevoerd met massief hout en materialen die vriendelijk zijn voor het milieu. De verf welke wordt gebruikt is op waterbasis, er kunnen dus geen chemische reacties vrijkomen. Alle randen en kanten zijn afgerond, stoot je zoon of dochter zich dan is de kans zeer klein dat hij of zij zich open haalt aan een scherpe kant. In de EU zijn de bedden vervaardigd, hierdoor voldoen ze aan alle veiligheidsnormen die wettelijk worden gesteld aan kinderbedden.

Matras gratis bijgeleverd

Kinderbed

Ieder kinderbed wordt geleverd inclusief een schuimmatras van zeven centimeter dik. Het matras is voorzien van een hoes die je af kunt ritsen en wassen, gebeurd er in de nacht een ongelukje haal je eenvoudig de hoes er vanaf. Zo blijft het matras altijd hygiënisch en schoon tijdens de nacht. Ook bij het in elkaar zetten van het bed zijn we eenvoudig gebleven met de handleiding die wordt meegeleverd. Alle onderdelen en schroeven die nodig zijn om het bed in elkaar te zetten worden geleverd. Op deze manier creëer je voor kind niet alleen een leuke, maar ook een veilige plaats om te slapen.