Activiteiten

Een DJ voor je trouwfeest?

Ben je van plan om binnenkort een trouwfeest te geven, maar je bent nog niet uitgekomen welke type dj je wil inhuren? Dan ben je aan het juiste adres. In dit artikel bespreken wij de belangrijkste punten met betrekking tot het kiezen van een geschikte DJ. Veel leesplezier!

Genre bepaling

Het is belangrijk om vooraf de genre van de trouwfeest te bepalen. Houd je meer van techno? Zoek dan naar een DJ met ervaring in de techno genre. Ben je opzoek naar een allrounder, dan zal dit ook wel haalbaar moeten zijn.

Echter, is het belangrijker om te kijken in hoeverre de genre keuze aansluit op de wensen en behoeften van de gasten. Het gaat uiteindelijk ook om de belangen van de meerderheid. Als de meerderheid meer van dance genre houdt, dan is het ook verstandig om een DJ met ervaring in de dance genre te inhuren.

Live artist

Om de show naar een hoger niveau te kunnen tillen, kan het lonen om een live artist te huren samen met de DJ. Zo zal de kwaliteit van de gehele show nog beter zijn, want live muziek is immers sterker dan playback of vooraf opgenomen muziek.

Vraag een demo aan

Zodra je een dj bruiloft wil huren (dj vinyl) is het verstandig om een demo aan te vragen bij de desbetreffende partij. Zo krijg je meer grip op de kwaliteit van de DJ en op basis hiervan kun je meerdere partijen met elkaar vergelijken. Zo zorg je er in ieder geval voor dat je meerdere demo’s van diverse partijen hebt beluisterd voordat je tot een keuze bent gekomen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *