Zwembad
Wellness

Een goede sauna in Nijmegen

Ben je op zoek naar een goede sauna in Nijmegen? Dan is De Thermen de plek die je zoekt. Bij De Thermen kun je lekker een dagje ontspannen. Bij De Thermen kun je lekker ontspannen voor een voordelige prijs. Alles wordt netjes bijgehouden en goed schoongemaakt. Bij De Thermen werken ervaren masseuses en pedicures. Ze hebben veel ervaring in hun vak en dat valt te zien in het werk dat ze leveren. Ze hebben allerlei verschillende massages. Ze hebben een gezicht, nek, schouder, borst en hoofdmassage. Ook hebben ze hotstone massages en coldstone massages. Als je zeker wilt weten dat je deze kunt ervaren kun je het beste een tijdje van te voren reserveren. Dus ben je op zoek naar een sauna met alles erop en eraan? Dan is De Thermen de plek de plek voor jou.

sauna

Een goede, overzichtelijke website

De website van De Thermen is erg goed en zit goed in elkaar. Hij is super overzichtelijk en verder is alles makkelijk te vinden. Hij ziet er goed uit en is mooi in elkaar gezet. Op de website krijg je gelijk een mooi beeld van het wellness center. Ook krijgt je een mooi overzicht met de faciliteiten die De Thermen verzorgt. Overal is aan gedacht. Ze hebben zelfs een hele aparte pagina in het duits.

Opgietingen

Alle diensten van De Thermen zien

Wil je weten wat alle diensten van De Thermen zijn? Neem dan een kijkje op de website van De Thermen. Het personeel is erg klantvriendelijk en ze willen je graag helpen.