Wonen

Een parasol kopen? Kies er een die bij je tuinset past

Het lijkt misschien nog wat vroeg in het jaar om een parasol te kopen. Maar als je een parasol kopen wilt, doe het dan nu! De zonkracht is juist in het voorjaar heel sterk en kan ervoor zorgen dat je, ondanks dat het nog niet zo warm lijkt, flink kunt verbranden. Een parasol kopen is dus juist nu een goed idee. Kies een mooie parasol die past bij de kleuren van de kussens van je tuinset om een mooi geheel te maken. Als je slim bent, bestel je er direct een goede parasolvoet bij. Een parasol kopen doe je natuurlijk gewoon online. Al ben je nu ook weer zonder afspraak welkom in de winkels.

Een parasol kopen kan dus online

Online een parasol kopen is wel zo handig. Je hoeft het gevaarte dan niet zelf te vervoeren en je hoeft ook geen aanhanger of busje te regelen. Het kan echter zijn dat je twijfelt tussen twee of meer verschillende modellen en je deze liever eerst in het echt ziet voor je er een aanschaft. In dat geval kun je gewoon de winkel binnenstappen en op je gemak een keuze maken. Ga je voor een parasol met opdraaisysteem of toch voor een parasol die je handmatig moet openklappen?

En wat denk je van een zweefparasol?

Als je dan een mooie parasol wilt kopen voor bij je tuinset, kijk dan ook eens voor een zweefparasol. Het grote voordeel is dat deze parasol boven je tafel of je loungeset lijkt te zweven. De stang staat aan de zijkant en dus nooit meer midden in je gezelschap. Dat is, vooral bij het samen eten aan de tuintafel, wel zo gezellig. Een zweefparasol is er in allerlei verschillende kleuren en maten. Ook hier kun je de parasol dus goed laten passen bij de rest van je tuinmeubelen.

Kies ook een parasolvoet en een beschermhoes

Je kunt de meeste parasols redelijk gemakkelijk binnen zetten als ze niet worden gebruikt. Maar wat als je binnen geen ruimte hebt of je bent niet in staat de parasol te tillen? Dan is het fijn als je een goede beschermhoes om de parasol kunt doen. Zo voorkom je dat de parasol lelijk wordt door weersinvloeden en vogelpoep. Ook over parasolvoeten valt nog wel iets te zeggen. Kies altijd een parasolvoet die zwaar genoeg is om de parasol overeind te houden, ook als het een beetje waait. Er zijn verschillende modellen parasolvoeten om uit te kiezen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *