E-chopper tour van E-chopperhuren.nl
Tip

Ga op E-chopper tour van E-chopperhuren.nl

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor jou en je partner, vrienden, familie of collega’s? Er is oneindig veel om uit te kiezen. Maar je wil natuurlijk wel origineel zijn. Ga dan op E-chopper tour van E-chopperhuren.nl. Dat is pas origineel! De kans is zelfs groot dat de meeste mensen die je mee neemt nog nooit op een E-chopper hebben gereden.

Activiteit

Wat is een E-chopper?

Een E-chopper is een elektrische scooter ofwel brommer die 25 kilometer per uur gaat. De chopper ziet eruit als een Amerikaanse chopper die we ook wel Harley Davidson noemen. Dat is echter de enige overeenkomst. De E-chopper is namelijk veel beter voor het milieu omdat ze volledig elektrisch rijden. Dat is pas goed voor het milieu. En het is ook nog een leuk uitje.

Elektrisch

Wat ga je dan doen?

Zo’n tour is allereerst heel leuk omdat je kunt rijden op dit bijzondere vervoermiddel. Je zult merken dat je je heel stoer voelt want de choppers zien er geweldig uit. Maar de tour zelf is ook heel erg gaaf en schept echt een band met je gezelschap. Die tours gaan meestal door Limburg of Brabant. Je ziet de prachtige natuur van deze provincie en voelt je even een echte biker. De E-choppers kunnen zonder problemen door deze prachtige natuurgebieden rijden. Ze zijn namelijk hartstikke stil. Het is dus hetzelfde als wanneer je op die fiets de provincie zou ontdekken, maar dan minder intensief.