Wellness

Heerlijk ontspannen in sauna Utrecht

Ik ga regelmatig naar sauna Utrecht om bij te komen van een hectische dag op mijn werk. Ik kom namelijk helemaal tot rust als ik in de sauna van ZEN ZON ZEE zit en helemaal nergens meer aan hoef te denken.

Genieten in alle stilte en privé

Sauna Utrecht

Het voordeel van ZEN ZON ZEE is dat je hier volledige privacy hebt. Dit betekent dat hier geen publieke ruimtes zijn waar je ongekleed bent en je maakt dus altijd in je eentje gebruik van alle de Spa & Wellness faciliteiten. Ik vind dit zelf ook fijn, want zo kan ik maximaal van de sauna Utrecht genieten in alle stilte. Dit is trouwens ook ideaal voor mensen die graag eens naar de sauna willen gaan, maar zich daar ongemakkelijk over voelen. Bij ZEN ZON ZEE hoef je je nergens voor te schamen en kun je gewoon doen alsof je thuis bent. Dit draagt wat mij betreft echt positief bij aan de hele beleving van een sauna.

Ontspanning én goed voor de gezondheid

Sauna Utrecht

De sauna’s bij ZEN ZON ZEE maken gebruik van infraroodwarmte en dit heeft als voordeel dat het de bloedsomloop stimuleert. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en bovendien zorgt het ook nog eens voor soepelere spieren en een zacht huidje! Als je dus bijvoorbeeld huidaandoeningen hebt, dan is een infraroodsauna heel goed voor je. Ook is deze sauna erg geschikt voor mensen die veel last van hun gewrichten en spieren hebben. Een infraroodsauna is er daarom niet alleen voor pure ontspanning, maar biedt ook nog eens een hoop gezondheidsvoordelen. Ben jij ook benieuwd naar de voordelen van een infraroodsauna, maar wil je dit liever in alle privacy doen? Dan raad ik ZEN ZON ZEE echt aan, want hier kom je helemaal tot rust in je eigen privé-sauna. Boek dus snel een afspraak!