Windows10
Tip

Koop Windows 10?

Koop windows 10 je kan het overal voor gebruiken? Ben jij toe aan een nieuw besturingssysteem die sneller is dan die je nu hebt? Of heb je net een nieuwe computer aangeschaft en wil je graag de nieuwste windows erop hebben? Dan ben je bij gamekeydiscounter.nl op het goede adres. Hier kan je de nieuwste windows besturingssysteem bestellen en downloaden. 

Windows10 home

Koop windows 10 nu online?

Je kan windows op verschillende manieren aanschaffen. De makkelijkste en snelste manier is gewoon online via de webshop. Voor het kopen van windows heb je wel een windows key nodig. Dat gaat zo in zijn werking: Bij het bestellen van het pakket van windows krijg je een mailtje na betaling. Hierin staat een key, dus een activatiecode voor het installeren van windows. Nadat je deze code hebt ingevuld kan je windows gewoon downloaden. Er zijn verschillende soorten windows. 

Windows 10 Pro

Verschillende soorten windows.

Er zijn 2 verschillende soorten van de nieuwste windows. Je hebt windows PRO en windows HOME. Windows PRO heeft een aantal mogelijkheden die windows HOME niet heeft. Deze mogelijkheden zijn onder andere:

  • Bitlocker: Je kan de harde schijf van je computer op je usb zetten
  • Remote desktop: Je kan inloggen op afstand. Voor als je een keer geen laptop bij je hebt
  • Assigned Acces: Je kan andere gebruikers van je computer maar 1 applicatie laten gebruiken. 
  • Microsoft update for Business: Je kan de updates van computer via een andere cloud uitvoeren. 

Voor meer informatie kan je naar de website: gamekeydiscounter.nl.