Dolly Bakfiets
Tip

Lekker erop uit met de bakfiets

In de stad valt het vaak niet mee om met de auto ergens naartoe te gaan, je staat vast of kunt je auto nergens kwijt. Met een Dolly Bakfiets heb je daar geen last van, je fietst lachend door de stad heen met je spulletjes of de kinderen in de bak. De bak is namelijk uitgevoerd met een bankje erin, dubbelwandig uitgevoerd dus je kinderen zitten altijd veilig. De fiets is zeer flexibel om door het drukke stadsverkeer heen te kunnen fietsen, licht van gewicht zodat iedereen er lekker mee kan fietsen.

Dolly Bakfiets

Een bakfiets naar je eigen smaak

Het unieke aan een Dolly Bakfiets is dat je zelf de kleuren kunt kiezen van zowel de kunststof bak of de fiets. Maak de blits met een flitsende combinatie, of fiets onopvallend door het verkeer met wat meer beschutte kleuren. Omdat je een breed stuur hebt op de bakfiets maakt dit het sturen nog lichter, evenals de bak die van kunststof is en niet veel weegt. Waar voorheen bakfietsen zwaar en groot waren is dit met Dolly veranderd in een elegant exemplaar op de weg.

Dolly Bakfiets
Black Tricycle with orange cargo carying box, by the pier.

Kwaliteits onderdelen die zijn gebruikt

Bij het ontwikkelen van de Dolly Bakfiets is gebruik gemaakt van de beste producten van hoge kwaliteit. Alle onderdelen van het frame tot de kunststof lichtgewicht bak is ontwikkeld in Nederland. Maar ook het samenstellen, van het kleinste moertje wat bevestigd is tot de bak. Uniek bij Dolly is ook de service aan huis, in je eigen omgeving kun je een proefrit maken bij interesse. Onderhoud en reparatie wordt ook bij je thuis gedaan.