Geen categorie

Nooit schoenen genoeg, dat wat elke vrouw zegt

Als vrouw, heb je natuurlijk nooit genoeg schoenen. Dat weten we allemaal. Terwijl we heel goed weten dat we eigenlijk wel genoeg hebben, maar we willen natuurlijk kunnen afwisselen en kunnen mixen en matchen met onze outfits. En wat extra schoenen hebben is helemaal niet zo’n verkeerd idee natuurlijk. Maar waar kijken wij vrouwen allemaal naar wanneer we opzoek gaan naar nieuwe schoenen? Kijken wij naar het merk, zoals Waldlaufer schoenen, van Nike of juist naar het materiaal waar het van gemaakt wordt? Natuurlijk verschilt dit altijd per persoon, maar wij zetten een rijtje met punten voor jouw neer waar we allemaal op letten natuurlijk.

De kleur van de schoen

Natuurlijk kijken we allemaal naar de kleur van de schoenen. Zwart kan natuurlijk overal bij, maar we willen niet alleen maar zwarte schoenen in onze kast hebben staan. We willen natuurlijk wat variatie hebben. En dan kunnen we altijd kijken of we bijvoorbeeld rode schoenen, groene, bruine of misschien wel een andere kleur aan schoenen in onze kast willen hebben. Het kan ook zo zijn dat je niet voor een egale kleur gaat, maar misschien wel voor een schoen met een printje.

Iedereen heeft een favoriet soort materiaal

De een is fan van leer, de ander van suède. Of misschien kies jij altijd wel kunststof schoenen. De keus is altijd aan jezelf natuurlijk, maar je hebt altijd wel je voorkeur natuurlijk. Kijk altijd welk materiaal je zelf heel fijn vindt om te dragen en wat je natuurlijk mooi vindt. Want dat is natuurlijk ook een erg belangrijk punt.

De vorm van de schoen, niet geheel onbelangrijk

En dan misschien wel het meest belangrijke punt waar we allemaal naar kijken. Want er zijn zoveel verschillende kleuren dat je natuurlijk wilt kijken wat jij aan schoenen mooi vindt. Dus ga jij liever voor sneakers, voor een kort laarsje, middelhoge laarsjes of misschien wel hoge laarzen? Dat kan natuurlijk allemaal. De keus is geheel aan jou. Maar het voordeel is natuurljk wanneer je van alles een beetje hebt. Want dan kan je natuurlijk afwisselen en kijken wat er nou net iets beter past bij jouw outfit die je die dag aan doet. Want dat is natuurlijk ook niet een geheel onbelangrijk punt. 

Bij deze heb je een lijstje met drie punten die jou iets op weg helpen bij het kiezen van nieuwe schoenen, maar uiteindelijk bepaal je zelf en jouw smaak natuurlijk.