groepstraining
Sporten

Personal trainer Breda voor een voordelige prijs

Tegenwoordig is een personal trainer Breda heel populair. Ook is het vaak zo dat zo iemand duur is om gebruik van te maken. Dit komt omdat het vaak 1 op 1 is en ze daardoor maar een beperkt aantal mensen op een dag kunnen ontvangen. Deze prijs kan veel lager en dat heeft Breda Strength & Conditioning helemaal begrepen en hebben ervoor gezorgd dat personal training betaalbaar is voor veel mensen. Breda Strength & Conditioning is een bedrijf die niet alleen personal training kan geven, maar ook het bijbehorende voedingsadvies kan leveren aan jou. Ze hebben namelijk ook veel kennis over voedsel en wat je moet eten als je een bepaald doel hebt.

Strong woman

Strong woman is een programma die Breda Strength & Conditioning verzorgd voor vrouwen. Strong woman heeft als doel om vrouwen sterker te laten worden en hierdoor met meer energie het leven door kunnen. Het vrouwelijke lichaam zit heel ander in elkaar dan die van een man. Strong woman is een traject die bestaat uit 12 weken met een voedingsschema die op jouw persoonlijke wensen en doelen zijn aangepast. Je sport 2 keer per week en zo boek je veel vooruitgang.

personal-training

Defensie trainingsschema

Als je het leger in wilt zijn daarvoor eisen gesteld. Om deze eisen te halen en om de volgende eisen te halen moet je veel trainen. De mensen van Breda Strength & Conditioning hebben hier een speciaal trainingsschema voor gemaakt. Ze leren je hoe de mensen van de defensie het graag willen zien.