Sporten
Sporten

Personal trainer Den Bosch kosten niet veel

Vaak denken mensen dat de personal trainer Den Bosch kosten nogal hoog zijn. Wanneer je bij Trainstation 073 gaat sporten zal je zien dat deze kosten niet hoog zijn. Er werken hier diverse trainers die elk hun eigen trainingen geven. Wanneer je hebt besloten om hier deel aan te gaan nemen, zal er een kosten plaatje voor jou worden gemaakt. Voordeel is dat je weet waaraan je gaat beginnen en hoeveel het allemaal gaat kosten.

Wat ook erg leuk is om aan deel te nemen is de Virtuagym Fitness. Hier is het mogelijk om door middel van een 3D geanimeerde personal trainer te gaan oefenen. Je moet hiervoor wel eerst de app gaan downloaden voordat je hieraan mee kan doen.

Fun sport

De personal trainer Den Bosch kosten op een rijtje

Zoals ik al eerder heb verteld, werken hier diverse trainers. Elk met hun eigen aanpak en kosten. Voordat je aan een training gaat beginnen wordt er eerst gekeken met welke trainer jij het beste een match zal hebben. Hierna kan jij jouw rooster gaan inplannen met de dagen en tijden wanneer jij graag wilt komen trainen.

Mijn voorkeur gaat vaak uit naar de vrij trainen sessies. Hier mag ik zelf bepalen in welk station ik ga trainen. De Fun station, de boxing station of de powerstation. Hier train ik dan niet alleen, maar in een groep met maximaal 12 personen. Het leuke is dat je dan altijd een beetje aanspraak hebt en dat vind ik juist geweldig. Vaak gaat een vriendin met mij mee en dat is erg gezellig.

Trainen

Kom ook sporten bij Trainstation 073

Download de Trainstation 073 app en regel hiermee de tijden dat je graag wilt komen sporten. Je kan je hier dan inschrijven en dat betekend automatisch dat je komt trainen.