Personal trainer Rotterdam
Sporten

Personal trainer in Rotterdam

Ik zocht al erg lang naar een personal trainer in Rotterdam. Ik was jaren zelf aan de slag, maar behaalde nooit de resultaten waar ik op hoopte. Dat is nu wel een ander verhaal! Ik worstelde namelijk vaak met mijn houding, de uitvoering/techniek van de oefeningen die ik deed en met mijn voeding. Dankzij de personal training bij FreeWerkt is dat nu verleden tijd.

Personal training bij FreeWerkt

Personal trainer Rotterdam

We leven nu in een moderne tijd waar technologie geavanceerder is dan ooit tevoren. Vaak wordt daarom het belang vergeten of onderschat van persoonlijke begeleiding.

Deskundige in hun vakgebied

Aan de begeleiding die ik gekregen heb bij FreeWerkt, kon ik wel merken dat het deskundigen zijn in hun vakgebied. Ik heb er de juiste informatie, motivatie en tips gekregen om alles uit mijn trainingen te halen.

Gratis proberen

Om overtuigd te raken, was het mogelijk om één mand gratis de personal training te ervaren bij FreeWerkt. Dit was ideaal voor mij, want zomaar een verplichting aangaan zonder dat ik wist hoe de vork in de steel zou zitten vond ik geen prettig idee.

Werken vanaf mijn niveau

Ik was al een tijdje aan het trainen, zoals ik eerder zei. Daarom had ik al wel een soort van basis opgebouwd. Ze wisten bij FreeWerkt heel goed mijn niveau te bepalen en vanaf daar verder te ontwikkelen. Dat vond ik erg fijn.

Personal trainer Rotterdam

Veilig

Een ander pluspunt van deze personal training vind ik dat ik me veilig voel onder begeleiding van een PT’er. Hun weten precies hoe en wat qua voeding en techniek en hoef me daarover totaal niet druk te maken (mits ik hun advies 100% opvolg natuurlijk). Ben je dus op zoek naar een personal trainer in Rotterdam? Neem dan zeker eens contact op met de trainers bij FreeWerkt. Ik ben er erg over te spreken en raad het iedereen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *