Frietjes
Eten

Snackmobiel voor het totaalplaatje van jouw feest

Wil je jouw hele feest afmaken? Dan is een frietkar van Snackmobiel zeker iets voor jou. De mensen van Snackmobiel hebben al vele feestjes naar een nieuwe niveau mogen tillen. De mensen van Snackmobiel zijn erg goed in het maken van friet en snacks. Ze hebben in al de tijd dat ze actief zijn aan de kwaliteit van hun friet mogen werken. Dit heeft voor de kwaliteit van het eten gezorgd. Ze hebben een echte passie voor hun werk en dat stralen ze ook uit naar jou. Dus ben je op zoek naar een flexibele vorm van lekker eten? Neem dan contact op met de mensen van Snackmobiel.

Snackmobiel

De kinderen hebben het naar hun zin gehad

Ik ben erg te spreken over de mogelijkheden van Snackmobiel. Ik ben docent op een school en we gaan ieder jaar op kamp. Dit doen we altijd aan het begin van het jaar. Tijdens dit kamp laten we 1 dag de kinderen samen met elkaar koken en de laatste dag laten we meestal een frietkar komen. Dit jaar hadden we de kar van Snackmobiel en we zijn erg tevreden. We hebben gebruik gemaakt van een actie die nog steeds geldig is. We kregen gratis satésaus en voor ieder kind was er een snoepzakje klaargelegd. Dit was erg fijn, omdat we meestal zelf de snoepzakjes meegeven na het kamp. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Snackmobiel.

Friet

Alle acties bekijken van Snackmobiel

Wil je alle acties die nu actief zijn bekijken? Dit kan heel gemakkelijk via de website van Snackmobiel. Al je vragen kunnen beantwoord worden door de mensen van Snackmobiel via de telefoon of via de mail.