Phonak
Zorg

Soorten hoortoestel

Verschillende soorten hoorproblemen vereisen verschillende soorten hoortoestel. Hierom is het soms lastig om een juist hoortoestel voor jou specifiek uit te kiezen, daarvoor heeft dit bedrijf oplossing. Phonak is een leverancier en producent van veel verschillende soorten hoortoestellen, en accessoires voor het stimuleren van beter gehoor. Met veel enthousiaste experts zijn de werknemers van Phonak altijd op zoek op een manier om jouw hoorproblemen op te lossen. Met stijlvolle, mooie en fijne hoortoestellen is er altijd wel een model dat past bij jouw leefstijl. Er is zelfs een hoortoestel dat voor het oog 100% onzichtbaar is, dit high-tech gehoorapparaat functioneert beter dat normale gehoortoestellen en is zo klein dat je na een tijdje niet eens meer merkt dat hij in je oor zit.

soorten hoortoestel

Alles-in-1

Soms heb je voor hoortoestellen en andere accessoires die je helpen bij het horen allerlei verschillende bedrijven of merken. Omdat dit niet altijd verenigbaar is, kan je beter een bedrijf waar je alles-in-1 hebt kiezen voor jouw persoonlijke leverancier wanneer je het hebt over gehoorapparaten en accessoires. Phonak levert veel hoorapparaten voor verschillende leeftijden en verschillende hoorproblemen. Kindermodellen hebben een leuk kleurtje waar uit gekozen kan worden, hierdoor is het voor kinderen gelijk een stuk minder erg om een hoorapparaat te moeten gebruiken. Voor volwassenen is echter maar 1 kleur beschikbaar, voor elk model. Ondanks het feit dat er maar 1 kleur per model beschikbaar is, zijn er wel verschillende modellen met verschillende kleuren.

Gehoor

Apps

Ook zijn er verschillende apps via Phonak, die je kunnen helpen je slechthorende leven een beetje makkelijker te maken. Met de myPhonak app kun je onder andere informatie over je gehoortoestel te weten komen zoals batterijstatus, statistieken over de draagtijd, etc. Dat heb je nog een afstandsbediening functie, hiermee stel je het volume en andere instellingen van het hoorapparaat in.