Geen categorie

Styling tips voor enkellaarsjes

Als je klein bent

Als je klein bent of korte benen hebt, is het belangrijk om altijd in gedachten te houden dat je het been verlengt. Dat betekent meestal dat je een laarsje met hakken, een spitse neus of op zijn minst ronde neus moet toevoegen. Het betekent waarschijnlijk ook dat je een enkellaarsje met midden schacht moet vermijden. Het kan je echt afsnijden als het niet goed wordt gedaan. De enige keer dat de enkellaarsjes met middelhoge schacht mogelijk zou kunnen werken, is wanneer je voor één kleur gaat. Dus allemaal zwart, of zwart met een donkere donkere spijkerbroek, enzovoort. Het zal helpen om een ​​langere lijn voor je te creëren en in het voordeel te werken.

Kies de juiste jeans

Voor iemand zoals de meesten die in een spijkerbroek leeft, heb je allerlei combinaties van enkellaarsjes en spijkerbroek mogelijkheden.  Er zijn bepaalde jeans die precies goed passen bij bepaalde laarzen in mijn kast. Dan zijn er ook die een heel laag enkellaarsjes nodig hebben bij jeans met een langere beenlengte. En dan zijn er nog de bekende rechte jeans, ze hebben eigenlijk een korte beenlengte, bijna voor een klein montuur, die passen bij de meeste slofjes met hogere schacht.

Het lijkt gek dat slechts een paar centimeter van de laars of spijkerbroek al een groot verschil zal maken, maar dat is het wel. Wanneer je spijkerbroek in je slofjes begint te passen, kan het er rommelig en ongedaan gemaakt uitzien. Dus het houden van strakke lijnen, goed maatwerk en de juiste laars zullen een algehele meer gave look creëren.

Beste enkelaarsjes voor de winter

Als je in een super koud klimaat leeft, wil je waarschijnlijk een enkellaarsje pakken dat je enkel bedekt met een grotere laars schacht. Zo blijf je lekker warm! Je kunt ook wat interesse aan je look toevoegen door ook een beetje van je sokken te laten zien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *