rulespt-logo
Tip

Tip voor een goede personal coach in Den Bosch

Ben je woonachtig in Den Bosch of omgeving en wil je graag afvallen en lukt jou dat niet met zelfstandig sporten in de sportschool? Dan is een personal coach Den Bosch van Rules PT de ideale oplossing. 

Al meer dan 13 jaar ervaring 

Roel is de personal coach van Rules PT die sinds 2006 werkzaam is in de fitness branche. Sinds 2013 is hij begonnen met zijn eigen personal coaching traject. In het begin was hij erg afhankelijk van de sportcentra waar hij zijn personal training aanbood. Sinds 2017 heeft hij zijn eigen studio geopend die van alle gemakken is voorzien zoals de nieuwste apparatuur en airconditioning. Roel heeft al meer dan 13 jaar ervaring en heeft in de loop van deze 13 jaar al meer dan 500 cliënten succesvol laten afvallen, meer dan 10.000 intakes gehad en heeft inmiddels al meer dan 1000 uur personal training gegeven. Voor een personal coach Den Bosch ben je bij Rulel PT daarom absoluut aan het juiste adres. 

Hardlopen

Zit niet vast aan een honger dieet 

Bij Rules PT zal er een voedingsschema voor jouw op maat gemaakt worden zodat je niet vast zult zitten aan een honger dieet om af te vallen. Het voedingsschema wordt namelijk gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt. De juiste voeding is namelijk van essentieel belang om de gewenste resultaten te kunnen behalen. Spreekt jou dit nu aan? Neem dan eens een kijkje op website van Rules PT.