La-Gracia-logo
Wellness

Tip voor een goede schoonheidsspecialiste in Elst

Ben je woonachtig in Elst en ben je op zoek naar schoonheidsspecialist Elst aan het juiste adres. Dit zijn namelijk echte experts op het gebied van schoonheidsbehandelingen.

Een ooglidcorrectie met gebruik van Dermo Plasma 

Ben je op zoek naar schoonheidsspecialist Elst omdat je graag een ooglidcorrectie wilt doorgaan? Dan ben je bij deze schoonheidssalon absoluut aan het juiste adres. Een hangend ooglid kan erg vervelend zijn omdat deze in de weg kan zitten en een erg de persoon een erg vermoeide uitstraling geeft.Veel mens bedenken dat het een chirurgische ingreep is. Bij la Gracia is dit echter niet het geval. Zij maken namelijk gebruik van de Dermo plasma techniek. De techniek is gebaseerd op lange golf radiofrequentie. Hierdoor trekken de vezels van de huid samen wat een liftend effect geeft aan het ooglid. Aan deze behandeling zitten in tegenstelling tot een chirurgische ingreep geen risico’s aan verbonden, is goedkoper en sneller. 

beauty-salon

Het kennismakingsgesprek met een schoonheidsspecialisten 

Wanneer je besluit om een ooglidcorrectie bij La Gracia te ondergaan zal er vooraf een gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen de persoonlijke wensen van de klant uitgebreid worden besproken. Ook zal je uitgebreide uitleg krijgen over hij er precies te werk zal worden gegaan. De schoonheidsspecialisten van la Gracia zijn echte experts en hebben al zeer veel ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Zij kunnen de klant daarom ook uitermate goed advies geven. Wil jij jouw ooglid nu ook graag liften zodat je er gezonder er minder vermoeid uitziet? Dan ben je bij La Gracia in Elst absoluut aan het juiste adres.