Osprey
Geen categorie

Vergeet deze spullen niet bij het backpacken

Backpacken is echt ontzettend leuk om te doen. Behalve het plannen. Want daar komt echt heel veel bij kijken. Je moet eerst een locatie vinden die bij je past. Dan moet je een betaalbare manier vinden om daar enigszins snel te komen. Maar als je daar bent moet je natuurlijk ook weten waar je heen wilt. Dus ook meteen maar even een route gaan plannen, overnachtingen, vervoer in het land waar je naar toe gaat. En dan komen nog de spullen er bij. En dat is eigenlijk wel het belangrijkste. Want ja, backpacken zonder spullen werkt niet zo goed. Je moet heel voorzichtig inpakken, want je kan niet teveel meenemen. Alleen te weinig werkt ook weer niet, want dan kom je dingen te kort. Om een klein beetje te helpen, heb ik wat kleine dingetjes, die je absoluut niet kan vergeten!

Een hoes om je backpack te beschermen

Dit is eigenlijk vooral van toepassingen bij regenachtige klimaten. Maar bij die regenachtige klimaten, is dit echt onmisbaar. Een tas is over het algemeen niet waterdicht, wat betekent dat als het gaat regenen, je tas en alle spullen erin helemaal doorweekt raken. En aangezien de tas al je spullen bevat die je op dat moment beschikbaar hebt voor de komende paar weken, is het wel belangrijk dit droog te houden. Gelukkig heb je daar hoezen voor, die je over de backpack kan doen, en dit zo droog kan houden. Koop wel een beetje een goede kwaliteit hoes, want anders loopt het water er binnen twee uur alsnog doorheen. Merken zoals Osprey hebben een hele goede kwaliteit, waar je van op aan kan. 

Een goed paar wandelschoenen

Tijdens het backpacken ben je ontzettend veel aan het lopen. En wat daar uiteraard handig voor is, is een goed paar wandelschoenen. Het loopt simpelweg niet zo comfortabel op je afgetrapte gympen. Want dat is misschien wel lekker voor een dag, maar als je echt een week lang veel aan het lopen ben zijn goede schoenen wel handig. Hiervoor heb je ook ontzettend veel soorten merken met verschillende soorten prijzen. Handig is wel als je een beetje geld er in stopt, zodat je zeker weet dat je kwaliteit krijgt. Bovendien kunnen wandelschoenen er ook gewoon best mooi uitzien, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een fashion blooper! En zolang je dus je spullen droog houd, en je wandelschoenen in orde hebt, zul je een geweldige tijd hebben tijdens het backpacken!