grote dildo
Tip

Waarom een grote dildo niet altijd fijner is

Dames die single zijn of gewoon ervan houden om af en toe te masturberen die hebben ongetwijfeld een vibrator of dildo in huis. Daar is natuurlijk niks mis mee. Je kunt ook een extra grote dildo kopen. Dat heeft echter voordelen maar ook nadelen. Daarover lees je hier meer.

grote dildo

Een extra grote dildo

Dildo’s zijn er in allerlei formaten en het is goed om te onthouden dat ze zelden een afspiegeling van de werkelijkheid zijn. Met name de grote dildo’s zijn exemplaren die je zelden in het wild tegenkomt. Het kan toch leuk zijn om een mooie dildo te hebben die wel dat formaat is. Het voordeel is dat je jezelf wellicht makkelijker kunt stimuleren, zeker wanneer je wel iets gewend bent. Maar het heeft ook nadelen.

Niet meer terug

Als je vaak genot ervaart met een grote dildo dan loop je de kans dat je daarna niet meer terug kunt. Dat wil zeggen dat je zo vaak een grote dildo hebt gebruikt dat penetratie door een echte penis niet meer prettig is. Misschien lukt klaarkomen wel helemaal niet meer. Dat is natuurlijk niet iets dat je wil. Denk er dus goed over na voor je een extra grote dildo in huis haalt.

grote dildo

Afwisselen kan ook

Je kunt ook twee formaten kopen en deze afwisselen. Daardoor ben je niet al te veel en te vaak los aan het gaan op jezelf met dat grote exemplaar maar houd je ook het gevoel van genot met een kleiner exemplaar.