Zoek je een fysio?

Logo SPARK fysiotherapie

Ben je opzoek naar een fysio want heb je misschien last van je lichaam of andere klachten dan ben je hier op het goed adres. Hier helpen ze je graag en weten ze met al meer als 5 jaar ervaring wat er nodig is om jouw lichamelijke klachten te verhelpen. Ze maken gebruik van een mooie locatie dat makkelijk te bevinden is met auto fiets of openbaar vervoer. Ze geven goed advies en helpen je van je klachten af.

fysiotherapie

Locatie

Ze hebben een mooie locatie ze hebben een mooie sportzaal voor de cliënten ze hebben veel apparatuur en kunnen op deze manier dus verschillende oefeningen uitoefenen en het beste er uit te halen en zo snel mogelijk te herstellen. Er is genoeg plaats voor auto’s fietsen je kunt er gratis parkeren en gemakkelijk. Ook is er genoeg plek voor fietsen je kunt er gemakkelijk komen zonder een moeilijke weg te begaan.

Contact

Ben je geïnteresseerd en ben je opzoek naar meer informatie bezoek dan de site en maak een afspraak of ga naar website of bel, mail zijn ze ook bereikbaar binnen lopen kan ook ze zijn vaak geopend en hebben altijd even tijd voor je om een afspraak te maken. Ze zijn erg vriendelijk en helpen je graag verder het is een sociaal team. Ze helpen je goed met je klachten ze zijn zeer geïnteresseerd in je en willen je graag helpen ze houden je ook goed op de hoogte van je stand van je lichaam wat als erg fijn is ervaren.